Droomstad nachtlampje voor in het stopcontact

Staat: Nieuw product

Haba

HAB203

Zodra dit Droomstad nachtlampje met 6 schattige, verwisselbare afbeeldingen in het donker automatisch aangaat, schittert de droomstad in prachtige regenboogkleuren.

Kleine slaapkoppen kunnen de avonturen van de kikker, kat en andere figuren volgen, tot hun oogjes ... langzaam ... dichtvallen ... Slaapzacht!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302833

TypeNachtlampjes
Leeftijdvanaf de geboorte
Type verlichtingnachtlampje

Droomstad is een nachtlampje van Haba voor in het stopcontact.  Het blauwe lampje met sensor tovert een droombeeld op het plafond van je kindje zijn kamer van zodra het licht uitgaat. Gewoon in het stopcontact steken, ca. 360° draaibaar en met 6 schattige, verwisselbare afbeeldingen.

Materiaal: Kunststof

Soort lamp: Led

Afmetingen: 9,5 x 7 x 10 cm

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.25.617.50.108
  • Door Sophie V.
  •  de 09/08/2019
leuk alleen jammer dat de prentjes niet automatisch kunnen verdraaien zo gewenst
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.