Duo papierkunst - Lovely queens

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ822

Djeco DESIGN BY Collectie (164)

Twee prenten in elkaar: lukt het jouw om te knutselen met papier en deze unieke knutselset in elkaar te vouwen. Het resultaat is een prachtige duo prent die je kan bekijken naar gelang van welke hoe je ze bekijken.

Altijd in voor een verrassend eindresultaat!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09446

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenOrigami
Leeftijdvanaf 7 jaar

Duo papierkunst Lovely Queen van Djeco is een magische knutselset voor grotere kinderen om mee aan de slag te gaan, je vouwkunsten te oefenen en te kunnen pronken met een uniek resultaat om trots op te zijn.

Leeftijd: van 7 tot 13 jaar
Afmetingen: 20 x 20 cm - verpakking: 21,5 x 21,5 x 4 cm

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories