Educatief spel - Getallenrij

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Oh nee ... de mol, het eekhoorntje en hun vriendjes hebben bij het spelen in het bos alle getallenkaartjes in de war gebracht.

Help jij de dieren om de getallen weer in de juiste volgorde te krijgen? Wie van jullie als eerste een rij met 8 opeenvolgende getallenkaartjes kan maken wint het spel.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304519

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Entertainend en educatief letterspel Getallenrij van HABA, leuk om te geven als cadeautje aan een kindje dat leert tellen of rekenen interessant vindt. Goed voor het geheugen en het getallenbeeld bij kinderen bij te schaven.

Inhoud: 44 getallenkaartjes, 5 houten startkaartjes, 1 winnaarskaartje, 1 spelhandleiding.
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 5 jaar - opgelet, niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Speelduur: ongeveer 5 min

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.14
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories