Educatieve poster met herpositioneerbare stickers - Human Body

Leuke stickeractiviteit met grote poster + 49 herkleefbare stickers

Staat: Nieuw product

Poppik

JN008

Het menselijk lichaam is wonderbaarlijk en meer dan het ontdekken waard.

Met dit spel raken kinderen gefascineerd door het menselijk lichaam en leren ze hoe alles werkt: de organen, de vitale functies, de bijzonderheden van het lichaam, ... Kleintjes vanaf 3 jaar plakken de stickers op de reuzenposter, leren bij en maken zo een mooie poster voor in de slaapkamer.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DIS011

Educatieve poster met 49 herpositioneerbare stickers Human Body van POPPIK. De poster is aan beide zijden bedrukt: 1 zijde in het Frans, 1 zijde in het Engels. Je kan zelf kiezen welke zijde je verkiest. De stickers tonen alles wat je moet weten over ons lichaam, organen, botten, zintuigen en meer.

Afmetingen poster: 100 cm x 68 cm - verpakking: 22 x 35 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Ontwerp: Woo Joo Jang

_

Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK, opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK , opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Discover, play, stick and create Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers . Je kan er samen of alleen aan werken. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra! Mooi speelgoed voor kinderen én de planeet Ook fijn om te weten: uit ecologisch oogpunt worden de educatieve stickersets van POPPIK niet in Azië gemaakt, maar in de Europese Unie (Spanje). Ze worden verpakt in een platte verpakking , om de ecologische impact te minimaliseren tijdens de productie en het transport. Deze stickers zijn herpositioneerbaar, zodat ze zoveel als nodig op de poster kunnen worden verplaatst. Net als bij een puzzel, heb je h et recht om fouten te maken . Check alle sets om jouw favoriet te kiezen.