Educatieve poster met herpositioneerbare stickers - Insects

Wondermooie grote poster + 44 knappe insecten stickers

Staat: Nieuw product

Poppik

JN003

Een geweldige creatieve activiteit! Deze reuze poster zal elk kind gefascineerd laten kijken naar al deze insecten. Plak de 44 herkleefbare stickers op de poster en ontdekken de belangrijkste insectenfamilies.

Het eindresultaat: een mooie poster voor boven hun bed te hangen.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DIS007

Educatieve poster met 44 herpositioneerbare stickers Insects van POPPIK. De wondermooie poster is aan beide zijden bedrukt: 1 zijde in het Frans, 1 zijde in het Engels. Je kan zelf kiezen welke zijde je verkiest. De stickers tonen alles wat je moet weten over de insectenwereld en op de psoter vind je alle juiste namen terug.

Afmetingen poster: 100 cm x 68 cm - verpakking: 22 x 35 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar
Ontwerp: Owen Davey

_

Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK, opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK , opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Discover, play, stick and create Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers . Je kan er samen of alleen aan werken. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra! Mooi speelgoed voor kinderen én de planeet Ook fijn om te weten: uit ecologisch oogpunt worden de educatieve stickersets van POPPIK niet in Azië gemaakt, maar in de Europese Unie (Spanje). Ze worden verpakt in een platte verpakking , om de ecologische impact te minimaliseren tijdens de productie en het transport. Deze stickers zijn herpositioneerbaar, zodat ze zoveel als nodig op de poster kunnen worden verplaatst. Net als bij een puzzel, heb je h et recht om fouten te maken . Check alle sets om jouw favoriet te kiezen.