Educatieve poster met herpositioneerbare stickers - Oceans

Geweldige set met reuze poster + 59 stickers van zeedieren

Staat: Nieuw product

Poppik

JN004

Wat gebeurt er diep onder de zee? Met dit stickerspel raken zelfs de allerkleinsten gefascineerd door zeedieren en het leven in de oceaan.

Ze kunnen de stickers stuk voor stuk op de grote poster kleven en ontdekken de beroemdste onderwatersoorten: dolfijnen, walvissen, haaien, koralen... Het resultaat: een prachtige poster om boven hun bed te hangen.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DIS002

Leeftijdvanaf 6 jaar
ThemaOceaan en zeedieren
Thema's en onderwerpenDiep in de zee
STOP/FINISTOP

Educatieve poster met 59 herpositioneerbare stickers Oceans van POPPIK. De reuze poster is aan beide zijden bedrukt: 1 zijde in het Frans, 1 zijde in het Engels. Je kan zelf kiezen welke zijde je verkiest. De stickers onthullen alles wat je moet weten over het leven diep in de zee.

Afmetingen poster: 100 cm x 68 cm - verpakking: 22 x 35 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar
Ontwerp: Lucie Brunellière

_

Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK, opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Ontdek de kunst van het stickeren: POPPIK , opgericht door Delphine Badreddine en Françoise Baglin in 2016, maakt kleurrijke zelfklevende posters, kaarten en puzzels. Discover, play, stick and create Elke Poppik poster wordt geleverd met een set van herkleefbare stickers . Je kan er samen of alleen aan werken. Eens klaar is het een mooi kunstwerk om aan je muur te hangen. Ideaal voor het stimuleren van concentratie en geduld. Er is een set voor elke leeftijd van 2,4,6,8,12 tot ... jaar. Van dieren, tot stadsgezichten en wereldkaarten - ontdek de wereld door middel van Poppik! Nu verkrijgbaar bij De Kleine Zebra! Mooi speelgoed voor kinderen én de planeet Ook fijn om te weten: uit ecologisch oogpunt worden de educatieve stickersets van POPPIK niet in Azië gemaakt, maar in de Europese Unie (Spanje). Ze worden verpakt in een platte verpakking , om de ecologische impact te minimaliseren tijdens de productie en het transport. Deze stickers zijn herpositioneerbaar, zodat ze zoveel als nodig op de poster kunnen worden verplaatst. Net als bij een puzzel, heb je h et recht om fouten te maken . Check alle sets om jouw favoriet te kiezen.