Eenvoudig eerste spel - Lotto der Dieren

Educatief geschelschapspel voor kinderen vanaf 2 jaar

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ235

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Op zoek naar een eenvoudig en toch super leuk eerste gezelschapsspel om samen met je kleintje te spelen? Zoek niet verder!

Speel Lotto der dieren van het Franse Djeco. Kinderen leren aan de hand van deze Lotto dieren uit hetzelfde thema herkennen. Dit leuke gezelschapsspel speel je met familie en vrienden. Is jouw Lotto kaart als eerste compleet, dan ben jij de winnaar.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08120

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Hoe speel je dit fijne Lotto spel? Wel, iedere speler krijgt een eigen Lotto kaart. Alle ronde kaarten worden omgedraaid op de tafel gelegd. De eerste speler draait een kaart om. Stemt de afbeelding overeen met één van de afbeeldingen op het spelbord, dan wordt deze kaart daarop gelegd. Komt de kaart niet overeen, dan wordt ze weer teruggelegd De winnaar van dit plezante Lotto gezelschapsspel is diegene die als eerste alle afbeeldingen op zijn spelbord gevonden heeft.

Inhoud speldoos: 5 Lotto kaarten uit stevig karton, 30 ronde kaarten met een doorsnede van 5 cm en spelregels. Verpakt in een handige vierkante Djeco-opbergdoos.
Afmetingen doos: 14,5 x 14,5 x 14,5 cm
Afmeting lotto kaarten: 14 x 16 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal spelers: 2 - 4 spelers

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.312.312.30.281
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/09/2022
Echt leuk
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/06/2020
ik weet het niet is een cadeautje
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories