melamine bord - crabs and starfish

Enig melamine bord - crabs and starfish

Staat: Nieuw product

Rice

RI028

Laat die krabjes niet met je lekkers gaan lopen. Gelukkig zijn de zeesterren om hen in het oog te houden. Dit leuke bord met zeedieren print past perfect binnen de kleurrijke melamine borden, bestek en bekers van het heerlijke merk Rice uit Denemarken.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KILPL-GSEA

SamenstellingenMelamine
TypeBorden
KleurRoze

RICE melamine lunch bord met vrolijke krab en zeester-print, schattig én handig voor de jongsten thuis. Kijk zeker ook eens naar de hele kinderservies collectie van Rice in de meest prachtige print en kleuren die perfect bij dit bord passen.

Afmetingen: 20 cm diameter

Materiaal: gemaakt uit melamine (voedselveilig, BPA- vrij)

Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.020.20.15
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.