Exclusieve W2P x Candylab collab set Open Road - 12 onderdelen + 2 auto's

Staat: Nieuw product

Waytoplay

KZP285

Voor zij die graag lekker cruizen maar tegelijk een oog voor detail bezitten en al wat mooi is, hebben wij iets speciaals!

De special edition collab serie van Waytoplay en het hippe Candylab is ideaal om cadeau te doen aan hippe autofans en komen met uren speelplezier. De bijgeleverde auto's zijn helemaal klaar om over de flexibele autobaan te rijden, cruise je mee?

60,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : W2P-12OR

Zeer exclusieve Special Edition Collaboration OPEN ROAD WaytoPlay x Candylab set met 12 baanonderdelen (12 bochten) waarmee je een open road kan maken en 2 knappe Candylab auto's (Teal Wagon en Pink Sedan #8) die tegelijk een hippe en nostalgische feel uitstralen.  Ideaal speelgoed voor open ended play, om je eigen avonturen te bedenken én om cadeau te doen. Deze set past uiteraard perfect bij de andere Way2play sets.

Materiaal autobanen: 100% kindveilig en -vriendelijk, duurzaam, hygiënisch rubber  - auto's: massief beukenhout, verf op waterbasis en blanke urethaanlaag. Witte ABS kunststof velgen, met food-grade rubber banden.

Afmetingen candylab auto's: 8.9 x 4 x 3,1 cm

Met een unieke en vrolijke teaminspanning brengt het Nederlandse WAYTOPLAY en het New Yorkse CANDYLAB drie unieke speelsets met flexibele autobanen en 2 hippe auto's om erop te rijden. De samenwerking speelt in op de sterke punten van elk merk: uniek flexibele wegtegels, gecombineerd met snel zoomende houten speelgoedauto's. Van racen tot cruisen tot rijden in de stad, alle drie de sets zijn karaktervol en bieden eindeloos open spel, fantasierijk en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
Waytoplay is speelgoed van origineel Dutch Design. Het bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen ; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Door de rubberen structuur kun je er altijd en overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! Het strand, dat hoogpolige tapijt of die hobbelige weg: any way is een waytoplay . Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen. Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de ‘ waytoplay ’. Dutch Design, Duitse degelijkheid Sybren Jelles, bedenker en ontwerper van huis uit, speelde vroeger zelf eindeloos met autootjes. Het liefst buiten, met zijn kop in de wind. In 2003 bedacht hij Waytoplay voor zijn zoon Joep, die dezelfde voorliefde bezat. Sybren ging hiervoor een samenwerking aan met een hypermoderne Duitse fabriek. Zo creëerde hij de supersterke, weerbestendige autobaan die waytoplay ging heten.