Fantastisch indianenkleedje - Lusya

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (139)

Kan jij een indiaan nadoen? Indianen spreken tot de verbeelding en dat geldt ook voor dit wondermooi indianen verkleedkostuum. Sla een indianenkreet want met dit pak tover je je kleine heldin om tot een echt indianenmeisje.

Neem er een prachtige verentooi bij om de look compleet te maken!

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100768

PersonageIndiaan
TypeVerkleedkostuums
KleurOranje

Indianenkleedje Lusya van Souza for Kids! afgewerkt met gouden franjes, etnisch patroon en accenten in fel blauw. Tip! Wil je echt dat het plaatje klopt neem er dan een indianentooi bij voor een prachtige look, je hebt er in verschillende vormen en maten maar allemaal stuk voor stuk wondermooi.

Maten: 3-4 jaar (98-104 cm) en 5-7 jaar (110-122 cm)

_

Welkom in de wereld van Souza! for kids. Een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkledij van hoge kwaliteit en met oog voor detail. Souza wil kinderen al vroeg stimuleren hun creatieve geest en fantasie te verrijken en zo de wereld net iets mooier maken! Een musthave voor elke verkleedkoffer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Hannelore S.
  •  de 16/04/2020
Mooi, kwalitatief zeer in orde
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories