Feestelijk bamboe XL bord - winter petrol

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG014

Kerstmis - ENGEL. (9)

De magie van eeuwige sneeuw. Dat is wat ENGEL. inspireerde bij het ontwerp van dit bord. Mooi voor een winters gedekte tafel en echt niet alleen geschikt voor koude hapjes... njamie njamie. Op dit bord kan je alles wat je lekker vindt prachtig presenteren!

Het XL bord staat op elke tafel mooi in z’n eentje, maar ook geweldig bij de rest van het ‘Winter’ servies.

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 17.45

CollectieBamboe servies
TypeBorden
KleurBlauw

Het prachtige bamboeservies van Engel. is geschikt voor warme én koude gerechten. Je kan er al je feesthapjes perfect op presenteren en nadien kan het mooie bord proper gemaakt worden in de vaatwasser, hij is wel niet geschikt voor de microgolf of oven. Je kan er op snijden zonder het te beschadigen.

Let op: de Engel. bamboeproducten zijn duurzaam geproduceerd en 100 % afbreekbaar, maar volledig onbreekbaar zijn ze niet.

Afmetingen: 34 cm doorsnede

Engel. is een vrolijk merk uit Nederland, wat ooit begon met het maken van leuke vlaggenslingers voor op feestjes is intussen uitgebreid met veel meer mooie producten. Hun collecties maken van het leven een feest en maken je elke dag opnieuw vrolijk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.340.010.340.44
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Kerstmis - ENGEL.
Inspiratie en stories