Fijne cadeauset van 2 tetradoeken walvissen - 120 x 120 cm

Staat: Nieuw product

Hoppa

BB369

Duo-pack van 2 grote swaddles met walvissenprint uit de biologische collectie van Hoppa. Deze extra zachte tetradoeken zijn super absorberend om je baby in te wikkelen na het badje en om je kindje tot in de kleinste plooitjes af te drogen. Ideaal om over de schouder te leggen tijdens het wachten op het boertje, voor gebruik op het verzorgingskussen, in de verzorgingstas, om ongestoord borstvoeding te geven, ... Kortom deze tetradoeken zijn altijd en overal superhandig!

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeTetradoeken
KleurLichtblauw

Voor Hoppa is 'natural comfort' de grootste prioriteit. Daarom kiest Hoppa om biologisch katoen te gebruiken voor haar tetradoeken. Superzacht tegen je huid en bovendien lief voor moeder natuur.

Materiaal: 100% biologisch katoen

Afmetingen: 120 cm x 120 cm

Wasinstructies: in de machine op 30°C, strijken op lage temperatuur

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.57
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.