Fonkelend Eenhoorn handtasje

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU049

Alles voor een regenboog feestje (72)

De blikvanger in je accessoire-collectie! Dit schitterend Unicorn handtasje staat vol glitters, heeft de vorm van een eenhoorn ... met vleugels ... twee kleuren glitter ... en veertjes!

Ideaal om alledaagse spulletjes in te steken en met je mee te nemen op avontuur, deze tas is echt pure glitter en glamour!

19,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83315

PersonageEenhoorn
TypeHandtassen
KleurWit

Great Prentenders handtas Birn a Unicorn, dit schitterend accessoire heeft de vorm van jouw favoriet magisch dier: de fonkelende eenhoorn. Ze is gemaakt uit een zachte stof met 2 kleuren glitters, afgewerkt met sterren en in de vleugels zitten ook veertjes verwerkt voor een extra magisch - en fashionable - effect. Je kan het eenhoorn handtas sluiten met een rits en er is een metalen schouderbandje om hem makkelijk om te hangen.

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories