Frigg tutje Fairytale - 2-Pack - Silicone - The Ugly Duckling & Ole Lukoie

Twee sprookjesachtige fopspeentjes uit medisch siliconen

Staat: Nieuw product

Frigg

FRIGG Fairytale fopspenen (35)

Sprookjes verbinden, verbazen en voegen een magisch kantje aan de kindertijd, net zoals deze unieke FRIGG Fairytale fopspenen.

De knappe kleuren zijn vernoemd naar de verhalen van de wereldberoemde Deense schrijver Hans Christian Andersen. De vorm is geïnspireerd op één van Hans Christian Andersen's papieren knipsels, een klein handgesneden kunstwerk met een hartmotief in het midden.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.3305.06

SamenstellingenSiliconen
CollectieFairytale
TypeTutjes
KleurBlauw

Set van 2 FRIGG tutjes Fairytale Silicone The Ugly Duckling & Ole Lukoie zijn geïnspireerd op het werk van Hans Christian Andersen. De hartjes symboliseren liefde, de universele taal van de wereld en de basis van de onvoorwaardelijke band tussen ouder en kind. Dit is een setje van 2.

In de Fairytale collectie zitten 9 verschillende kleuren. Is deze combo jouw favoriet?

Materiaal speen: medische siliconen
Maat 1: Speen is 27 mm en wordt aanbevolen voor de leeftijd van 0-6 maanden
Maat 2: Speen is 30 mm en wordt aanbevolen voor de leeftijd van 6-18 maanden

_

FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Het zijn trendy fopspenen die uitblinken in stijl en kwaliteit. Elk product is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De FRIGG tutjes zijn er in latex of siliconen. Ga op zoek naar jouw favoriet uit de FRIGG collectie vol mooie kleurtjes en verschillende mooie designs >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FRIGG is er voor alle ouders die het beste willen voor hun kindje. Ontworpen en vervaardigd in Denemarken, blinken deze trendy fopspenen uit in stijl én kwaliteit. Verkrijgbaar in tal van trendkleuren , vormen en materialen. Elk tutje is gemaakt zodat het prima zit en veilig is, daarnaast worden ze allemaal getest en goedgekeurd volgens de strengste normen. De populaire FRIGG speentjes zijn onmisbaar in je baby uitzet en zijn verkrijgbaar in 100% natuurlijk rubber latex of de iets hardere siliconen van medische kwaliteit. Zo is er een tutje voor elk kindje. Kies hieronder jouw favoriet uit de FRIGG collectie .
Collectie FRIGG Fairytale fopspenen
Inspiratie en stories