Frisse melamine bowl - Palm Leaves

Staat: Nieuw product

Rice

KZ26701

De collectie van Rice heet GO FOR THE FUN... Het leven is kort, dus verlies geen tijd en kies voor plezier! Zo zorgt de melamine bowl met Palm Leave print voor een heleboel pret aan tafel. De handige kom is bezaaid met palmbladeren en afgewerkt met een binnenkant in zacht blauw.

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELBW-LEAV

SamenstellingenMelamine
TypeBowls
KleurBlauwgroen

Handige melamine kom Palm Leaves van ENGEL. komt altijd van pas.

Materiaal: melamine

Afmetingen: diameter: 15 cm. Hoogte: 7,5 cm

Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig toto 70°C, niet geschikt voor de magnetron.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar. Let op: melamine is een stevig materiaal dat veel mogelijkheden biedt. Het breekt niet zoals porselein, keramiek of glas, maar kan berken op plaatsen waar het op harde grond valt en is niet geschikt voor voedsel boven de 70°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
157.5150.35
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!