Functioneel siliconen walvis bord - blauw

Staat: Nieuw product

Rice

RI275

Choose Happy met Rice! (6)

Praktisch en schattig matje met bordje voor baby's ... het hele bordje is gemaakt van blauw siliconen met leuke vakjes in de vorm van een walvis.

Het materiaal zorgt ervoor dat het bordje met placemat moeilijk wegglijdt op tafel - dit maakt het nog gemakkelijker als de allerkleinsten zelfstandig te gaan eten.

22,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BAPLA-B

SamenstellingenSiliconen
TypeBorden
KleurBlauw
Korting- 40 %

Blauw siliconen walvis bord van Rice is functioneel en kleurrijk. Dit bordje in de vorm van een walvis is ideaal om je kleintje voor te schotelen tijdens een maaltijd. Het siliconen is makkelijk af te wassen en blijft aan de tafel kleven zodat je mini zelfstandig kan beginnen smullen. Pssst ... de mat is zelfs magnetronbestendig - we zijn er dol op!

Materiaal: 100% siliconen
Afmetingen: 2,3 x 20 x 28 cm

_

De lente komt, kersen zullen bloeien ... het komt allemaal weer goed. Ook in onzekere tijden na het vreemde jaar 2020. No rain, no flowers! De lentecollectie van Rice bloeit weer van kleur en geeft ons een boost om de grijze dagen snel achter ons te laten. Het verschil zit vaak in de kleine dingen. Blijf kleurrijk en sterk - Choose Happy met de SS 2021 collectie van het prachtige Rice!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202.300.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Choose Happy met Rice!
Inspiratie en stories