Set van 2 Marty borden - Cat mustard & dark rose mix

Twee kinderbordjes uit onbreekbaar siliconen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3814

Aan tafel met Liewood (134)

Onbreekbaar, mooi van kleur en design. Deze schattige bordjes zijn een must aan tafel met je kleintje. Ze zijn gemaakt uit zacht en voedselveilig siliconen dat na het smullen gewoon in de vaatwasser mag zonder problemen.

De Marty borden voor kindjes met kattenoortjes zijn perfect te matchen met de rest van de Liewood bekers, servies, rietjes en meer.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14331-2406-ONE SIZE-CU

CollectieMarty
TypeBorden
PrintsPeppermint
KleurGroen
Korting- 40 %

Set van 2 Marty borden Cat Mustard & Dark Rose Mix breken niet als ze op de grond vallen en zijn vrij van schadelijke chemicaliën.  De set wordt geleverd in een mooie box, ideaal om cadeau te doen.

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen

Afmetingen: 2,6 x 21 x 23 cm

Gebruiksadvies: mag in de afwasmachine tot 65°C • mag in de de oven en microgolfoven • vriezerveilig tot -20°C • even wassen in de vaatwasser of met milde zeep voor eerste gebruik • 100% voedselveilig

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
  • Door Mette V.
  •  de 10/02/2023
Mooi product, erg blij met het formaat dat ik wenste, super aanbieding.
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories