Set van 2 Marty borden - Cat mustard & dark rose mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3814

Aan tafel met Liewood (155)

Onbreekbaar, mooi van kleur en design. Deze schattige bordjes zijn een must aan tafel met je kleintje. Ze zijn gemaakt uit zacht en voedselveilig siliconen dat na het smullen gewoon in de vaatwasser mag zonder problemen.

De Marty borden voor kindjes met kattenoortjes zijn perfect te matchen met de rest van de Liewood bekers, servies, rietjes en meer.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14331 2406

CollectieMarty
TypeBorden
PrintsCat mustard
KleurRoze

Set van 2 Marty borden Cat Mustard & Dark Rose Mix breken niet als ze op de grond vallen en zijn vrij van schadelijke chemicaliën.  De set wordt geleverd in een mooie box, ideaal om cadeau te doen.

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen

Afmetingen: 2,6 x 21 x 23 cm

Gebruiksadvies: mag in de afwasmachine tot 65°C • mag in de de oven en microgolfoven • vriezerveilig tot -20°C • even wassen in de vaatwasser of met milde zeep voor eerste gebruik • 100% voedselveilig

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories