Geestig spel - Woef Woef

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (147)

Woef woef!

In dit knotsgekke spel probeert iedereen zijn eigen hondenoren als eerste af te leggen. Maar opgelet: oor gaat altijd voor! Alleen wie goed kan onthouden welke hondenoren aan zijn oren hangen en niet vergeet deze op het juiste moment af te leggen, is de winnaar van dit spel en de beste hangoor ter wereld!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303271

TypeGezichtsstickers
Leeftijdvanaf 5 jaar

Geestig gezelfschapspel met 36 grappige hondenoren van karton. Het is een variant op het klassieke kaartspel pesten, met memo-effect en lachgarantie!

Inhoud spel: 36 stevige hondenoren en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)
 

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Aantal spelers: 2-4.

Duur: ca. 10 minuten.

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.84.823.40.45
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories