geruit dekbed ledikant 'Harlequin'

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Stop je kleintjes lekker knus onder. Ze zullen heerlijk dromen onder deze prachtige dekbedovertrek met ruitjes en contrasterend biesje. Omdat...

60,00 €

Add to my wishlist

Stop je kleintjes lekker knus onder. Ze zullen heerlijk dromen onder deze prachtige dekbedovertrek met ruitjes en contrasterend biesje. Omdat alleen het beste goed genoeg is is deze dekbedovertrek gemaakt van 100% organisch katoen. Lekker zacht! Verkrijgbaar in 2 prachtige kleurvarianten: zacht grijs of muntgroen. Afmetingen: dekbedovertrek 100 x 140cm, kussenovertrek 45x40cm. Het overtrekje zit in een mooi bijpassend tasje.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10014000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :8048