Geweldig nachtlampje - walvis

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC055

Little Lovely lampjes (21)

Een walvis in de kinderkamer? Geen paniek, het is een schattig beestje en gelukkig een kleintje. Dit nachtlampje staat mooi te pronken overdag en is een leuke compagnon tijdens de nacht.

Hij werkt op batterijen en is voorzien van een slimme timer-functie.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LLWHBU40

CollectieLittle Lovely Lights
TypeNachtlampjes
KleurBlauw
A Little Lovely Company figuurWalvissen

Dit stoere, blauwe walvis lampje voelt zich helemaal thuis op het nachtkastje van jouw kleintje en jaagt met zijn zachte glow alle slaapkamermonsters weg. In de walvis zit een veilige LED-lamp die ervoor zorgt dat het lampje niet heet wordt. Jouw kleintje kan dit coole lampje dus gerust mee naar bed nemen. Het stoere, maar oh so lovely lampje werkt net als al de andere little lights op batterijen. Bespaar batterijen door de slimme timer optie aan te zetten. Het lampje schakelt dan na 15 minuten automatisch uit.

Afmetingen: 13 x 10,8 x 10,8 cm
Materiaal: kunststof / BPA-, PVC-, lood- en flafaatvrij
Werkt op 3LR44 batterijen - meegeleverd

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1311110.2
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories