geweldig schommelschip, accessoire knikkerbaan

geweldig schommelschip, accessoire knikkerbaan

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17914

HABA knikkerbaan (33)

Dat is nog eens een vrolijke bedoening! Als er een grote knikker bovenop het eerste baanstuk wordt gelegd, rolt hij naar beneden en brengt hij...

67,50 €

Add to my wishlist

Dat is nog eens een vrolijke bedoening! Als er een grote knikker bovenop het eerste baanstuk wordt gelegd, rolt hij naar beneden en brengt hij het hele schip aan het schommelen. Tingeling en floep... daar komt de knikker alweer uit de buik van het schip rollen.
Dit schommelschip is perfect te combineren met 'mijn eerste knikkerbaan' van Haba.
Wordt geleverd met 2 effect-knikkers. Materiaal: berkenhout, beukenhout, metalen belletje, vlag van polyester, 1 knikker van beukenhout en 1 knikker van acrylglas. Geschikt voor kids vanaf 18 maanden. Speciaal langdurig speelplezier voor de allerkleinsten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
353191.55
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :6643

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en thema's