Geweldig schommelschip, accessoire knikkerbaan

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17914

HABA knikkerbaan (15)

Dat is nog eens een vrolijke bedoening! Als er een grote knikker bovenop het eerste baanstuk wordt gelegd, rolt hij naar beneden en brengt hij...

67,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6643

CollectieHouten speelgoed
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 18 maanden
Dat is nog eens een vrolijke bedoening! Als er een grote knikker bovenop het eerste baanstuk wordt gelegd, rolt hij naar beneden en brengt hij het hele schip aan het schommelen. Tingeling en floep... daar komt de knikker alweer uit de buik van het schip rollen.
Dit schommelschip is perfect te combineren met 'mijn eerste knikkerbaan' van Haba.
Wordt geleverd met 2 effect-knikkers. Materiaal: berkenhout, beukenhout, metalen belletje, vlag van polyester, 1 knikker van beukenhout en 1 knikker van acrylglas. Geschikt voor kids vanaf 18 maanden. Speciaal langdurig speelplezier voor de allerkleinsten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.410.136.11.461
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories