Geweldig schommelschip, accessoire knikkerbaan

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17914

HABA knikkerbaan (44)

Dat is nog eens een vrolijke bedoening! Als er een grote knikker bovenop het eerste baanstuk wordt gelegd, rolt hij naar beneden en brengt hij...

67,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6643

CollectieHouten speelgoed
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 18 maanden
Dat is nog eens een vrolijke bedoening! Als er een grote knikker bovenop het eerste baanstuk wordt gelegd, rolt hij naar beneden en brengt hij het hele schip aan het schommelen. Tingeling en floep... daar komt de knikker alweer uit de buik van het schip rollen.
Dit schommelschip is perfect te combineren met 'mijn eerste knikkerbaan' van Haba.
Wordt geleverd met 2 effect-knikkers. Materiaal: berkenhout, beukenhout, metalen belletje, vlag van polyester, 1 knikker van beukenhout en 1 knikker van acrylglas. Geschikt voor kids vanaf 18 maanden. Speciaal langdurig speelplezier voor de allerkleinsten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.410.136.11.461
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories