Geweldige creatieve set - Pompom honden

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ617

Atelier collection by DJECO (40)

Plak nu je eigen viervoeter maar lekker vol met pompons, want zo'n kale hond is maar zielig! Deze prachtige workshop voor kinderen is superleuk om te maken en geeft altijd een prachtig resultaat. Die schilderijtjes zijn echt om te aaien en te knuffelen! 

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09867

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenCollages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze geweldige creatieve set van Djeco bevat 3 honden en  345 gekleurde pompons. Kinderen kunnen met deze atelier hun motoriek ontwikkelen en hun creativiteit ontdekken. 

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 29,5 x 23 cm

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 29/06/2021
op basis van de verpakking . Ik heb het product nog niet gebruik
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/03/2021
Leuk
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories