billes fantomatiques pour toboggan à billes

Geweldige lichtgevende spookknikkers

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13962

HABA knikkerbaan (32)

Op zoek naar een ideale oplossing om na bedtijd nog stiekem te knikkeren? Leg de knikkers overdag bij het raam zodat ze lichtenergie opnemen. Als...

12,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3499

Leeftijdvanaf 3 jaar
Op zoek naar een ideale oplossing om na bedtijd nog stiekem te knikkeren? Leg de knikkers overdag bij het raam zodat ze lichtenergie opnemen. Als het licht van knikkers na ongeveer 10 minuten afneemt, kan je ze terug opladen met de bijgeleverde zaklamp. Na een paar minuten zijn ter klaar om terug huiveringwekkend mooi rond te suizen.
Inhoud: 6 knikkers, 1 zaklamp. Wordt zonder batterij geleverd (1,5 V AA).
Leeftijd: 3 - 10 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6.52.59.80.089
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories