Gezellige nachtlampje met muziek - sterrenkabouter

Staat: Nieuw product

Haba

HAB171

Met dit leuke nachtlampje is je kleintje nooit meer bang om te gaan slapen. Het tovert de sterrenkabouter op de muur van de kamer, die waakt over zoete dromen. De sterrenkabouter is niet alleen… Hij zorgt ook voor een heerlijk rustgevend muziekje.

Zo kan je kleine kapoen zonder zorgen op reis vertrekken naar dromenland. Het enige wat je moet doen, is het lampje in het stopcontact steken en het rustig zijn 'magische' krachten laten verspreiden in de kinderkamer ;)

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302916

CollectieKinderkamer
TypeNachtlampjes
Leeftijdvanaf de geboorte
Type verlichtingnachtlampje

Dit rode nachtlampje van Haba tovert een droombeeld van de sterrenkabouter op de muur of het plafond van de kinderkamer. Het enige wat je moet doen, is het lampje in het stopcontact steken. De sensor doet de rest: wanneer het donker wordt, wordt een leuke projectie én een zacht slaapliedje uit het lampje getoverd. De muziek stopt vanzelf na 30 minuutjes.Het lampje is draaibaar en in hoogte verstelbaar, zodat je zelf kan kiezen waar de projectie juist verschijnt.

Materiaal: Kunststof

Soort lamp: Led

Slaapliedje: Kan jij de sterren tellen?

Afmetingen: 10 x 7 x 9 cm

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.7617.80.121
  • Door Kathleen D.
  •  de 25/12/2019
Product beantwoordt volledig aan verwachtingen
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.