Glow in the dark opbergzak & speelmat - Ruimte

Met een print die licht geeft in het donker!

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO019

Schiet jezelf naar de kosmos met deze buitenaards coole speelmat en tegelijk ook opbergzak van Play & Go. Ideaal voor toekomstige ruimte-reizigers en mini avonturiers.

Er is ruimte genoeg om op te spelen én al je benodigdheden want je kan ze transformeren van speelmat tot speelgoedzak. Als kers op de taart geeft de knappe print licht in het donker, een avontuur op zich en een heerlijke verrassing waardoor je jezelf meteen mee lanceert naar het bovenste schavotje.

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300261

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurZwart

De Play&Go glow-in-the-dark opbergzak RUIMTE is een geweldige draagbare opbergzak en speelmat in 1. Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen, favoriet speelgoed in te verzamelen en mee door het huis te nemen want dit strakke Belgische design is uitgerust met een stevige draagriem. De zak is dubbelzijdig geprint in een strakke ruimteprint, blauwe sterren én de figuren geven licht in het donker (!) hoe cool is dat!?

De Play & Go zakken zijn verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en uitvoeringen.

Materiaal: 70% stevig katoen, 30% polyester

Afmetingen: Ø 140 cm

Onderhoud: koud wassen + ophangen om te drogen

Leeftijd: geschikt voor kids vanaf 3 jaar. De Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve de Play&Go opbergzakken altijd te gebruiken in nabijheid van een volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.85
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!