Gouden diadeem rendier

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR269

Meri Meri: Kerst (56)

Laat ons zeggen dat je met deze diadeem ongetwijfeld dé ster van de feestdagen wordt! Niemand zal er zo schitterend uitzien als jij, op deze diadeem met gewei zitten ontelbaar veel gouden pailletten.

Jij kent vast iemand die weg komt met deze kerstige haarband, toch?

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 196251

CollectieKerstmis
TypeHaarbanden
KleurGoud

Gouden diadeem Rendier met de nodige portie stijl, een onmisbaar accessoire voor het volgende kerstfeestje met familie, op school of gewoon lekker thuis. Het gewei is flexibel en gezaaid met gouden glitter pailletten.

Afmetingen: 23 x 27 x 4,5cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Materiaal: flexibele haarband, afgewerkt met stof en gouden pailletten

_

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories