Set van 2 haarclips - Jade + Melon

Twee contrastrijke haarspeldjes met strikje, set van 2

Staat: Nieuw product

Grech & Co

NOE384

Een strikje in je haar en je bent klaar om de dag in stijl te beginnen.

Deze mooi haarclips in twee contrastkleuren komen uit de collectie van het stijlvolle accessoiremerk Grech & co en maken elk kapsel kleurrijker/leuker/stijlvoller!

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-BclipkJM

TypeHaarclips

Set van 2 haarclips Bow Hair Clips Jade + Melon van GRECH & CO komen in een combinatie van zacht en felle kleuren. De hippe haaraccessoire geven zowel een grillig tintje of een zacht statement aan elke outfit, waardoor elk kind zich extra speciaal voelt!

Verkrijgbaar in 6 verschillende kleurencombo's en perfect te matchen met de andere accessoires uit deze collectie.

Afmetingen clip: 5,5 cm lang • strikje: 4,5 cm breed
Materiaal: OEKO-TEX 100 biologisch katoen, Grosgrain lint, metaallegering
Wasadvies: GRECH & CO. haaraccessoires bevatten kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren en daarom raden wij dit product niet aan voor kinderen jonger dan 3 jaar.

_

GRECH & CO heeft een pact met moeder natuur: zij ontwerpen hun producten zo dat ze veelzijdig zijn en respect hebben voor het milieu. Dat is ook de reden waarom de meeste van onze producten genderneutraal zijn, ontworpen zijn voor volwassenen én kinderen, en door de jaren en seizoenen heen gedragen kunnen worden zonder uit de mode te raken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D