Grijze haarspeld - Stone

Trendy kunststof haarspeldje voor mooie haartjes

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH076

Haarspeldjes zijn kleine accessoires die toch groots kunnen zijn omdat ze stijl brengen aan je outfit en tegelijk praktisch zijn.

Deze trendy haarclip van het Deense Grech & Co is makkelijk in de haartjes van je kleintje te schuiven en blijft ook goed zitten, hoera!

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Grip C

TypeHaarclips
KleurGrijs
Grech & co tintStone
STOP/FINISTOP

Mooie haarspeld Stone van Grech & Co met matte afwerking, ideaal om dik, dun, steil en krullend haar vast te houden én stijl te geven. 

Dit haaraccessoire is verkrijgbaar in een hele reeks trendkleuren en ideaal voor mini of mama ;-)

Afmetingen: 5 cm x 1 cm
Materiaal: nikkelvrij metaal en kunststof

_

Voeg wat magie toe aan elke dag met de praktisch items van Grech & Co. Met collecties die geïnspireerd zijn door de onvoorwaardelijke liefde van moeders, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en speelse laarsjes tot milieuvriendelijk babyspeelgoed . Elk stuk is met liefde gekozen, ontworpen en gemaakt om elke dag makkelijker én leuker te maken. Ontdek Grech & Co. : een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.01
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D