Grote basisdoos voor eerste knikkerbaan

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14105

HABA knikkerbaan (44)

Uren speelplezier verzekert met deze eerste houten knikkerbaan. De knikkerbaan is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters. De stukken zijn...

79,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7042

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 18 maanden
Uren speelplezier verzekert met deze eerste houten knikkerbaan. De knikkerbaan is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters. De stukken zijn groter dan een klassieke knikkerbaan waardoor ze makkelijk te hanteren zijn en er geen inslikgevaar is. De verbindingsstukken hebben stiftjes waardoor ze aan de baanstukken vastklikken en niet snel omvallen.

Inhoud: 4 hellingen, 8 bochten, 12 gekleurde verbindingsstenen, 3 dominostenen en 3 grote effectknikkers.
Leeftijd: 1,5 - 8 jaar
Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3326.127.82.926
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories