Grote hijskraan

Zalig XL houten speelgoed met 12 accessoires

Staat: Nieuw product

Vilac

JS507

Voor alle liefhebbers van bouwplaatsen en allerlei soorten werk. Hier is een onmisbaar speelgoed, een houten bouwkraan om jezelf voor te stellen als een ervaren bouwvakker! Dit grote speelgoed van 74 cm hoog zal het middelpunt zijn van de geweldige verhalen van kinderen vanaf 3 jaar. Wat een plezier om te spelen met deze stevige bouwmachine die alle aspirant-bouwers een gevoel van hoogte geeft. De lift is zeer gemakkelijk te bedienen met behulp van 2 hendels aan de bovenkant van de kraan. Net als bij een echte kraan kunnen ze de gondel omhoog laten gaan en sturen, waarin al het zware materiaal dat nodig is op de bouwplaats wordt vervoerd!

64,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2343

CollectieVilac Imitation
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Grote hijskraan van VILAC Het spelen met de kraan ontwikkelt de fijne motoriek en praktische begrip van de beweging van een kraanwiel en techniek. Naast de kraan bevat deze set nog 12 accessoires: 2 poppetjes, 2 signalisaties, 1 verkeersbord, 3 houten stammen, 1 grijze steunbalk, een houten vat met magneetje, een magnetische hijs en een hijsplatform.

Afmetingen: 68 x 80 x 38 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Sinds 1911 maakt VILAC in de Franse Jura tijdloos en uniek houten speelgoed en spelletjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Dit is speelgoed waar je niet snel uitgepseeld mee raakt dat is waar we bij De Kleine Zebra erg van houden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!