Grote tetradoek - Rocket Ship

Duurzame swaddle van 120 x 120 cm met ruimteschepen

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU775

We ♥ de Mushie textiel collectie (97)

Deze musthave mag niet ontbreken in je baby's uitzet. Geweldig zacht biologisch katoen, mooi van kleur en toch stoer dankzij de subtiele print van raketten.

Deze grote inbakerdoek is voorgewassen en dus erg lief voor je baby's huidje. Het tetra katoen ademt terwijl het wel je kindjes warm en geborgen houdt.

 

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.005.21

TypeTetradoeken
KleurCrème

Deze grote tetradoek Rocket Ship van MUSHIE is ideaal om je baby in te bakeren, te voeden, onder te dekken of als knuffeldoek te gebruiken. Deze crèmekleurge swaddle met kleine ruimteschepen blijft lekker zacht na elke wasbeurt en is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren en prints.

Afmetingen: 120 x 120 cm
Materiaal: 100% organisch katoen
Wasadvies: koud wassen - drogen in droogkast of waslijn

_

Mushie's missie: Baby's verdienen alleen het allerbeste, daarom maakt MUSHIE praktische en wondermooie babymusthave die gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan en niet vervangen hoeven te worden. Ze werken met ecologische en duurzame materialen en kiezen resoluut voor minimalistisch design. Daar komt nog eens bij dat hun producten erg betaalbaar zijn. MUSHIE is er voor baby's maar we zijn er zeker van dat mama's er ook meteen weg van zullen zijn.

 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie We ♥ de Mushie textiel collectie
Inspiratie en stories