Grote tetradoek - Soft Mauve

Biokatoenen inbakerdoek met in wondermooie paarse kleur

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU343

We ♥ de Mushie textiel collectie (101)

Mooi van kleur en materiaal. Deze zacht tetradoek is onmisbaar met kleintjes in huis. Om je baby in te bakeren, lekker over hen heen te leggen tijdens een dutje of af te drogen na een warm bad. Ook voor grotere kinderen - of jezelf - is deze swaddle uit organisch katoen een geschenk uit de hemel.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.005.16

Deze grote tetradoek Mushie Soft Mauve is ideaal om je baby in te bakeren, te voeden, onder te dekken of als knuffeldoek te gebruiken. Deze licht paarse swaddle blijft lekker zacht na elke wasbeurt en is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren en prints.

Afmetingen: 120 x 120 cm
Materiaal: 100% organisch katoen
Wasadvies: koud wassen - drogen in droogkast of waslijn

_

Mushie's missie: Baby's verdienen alleen het allerbeste, daarom maakt MUSHIE praktische en wondermooie babymusthave die gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan en niet vervangen hoeven te worden. Ze werken met ecologische en duurzame materialen en kiezen resoluut voor minimalistisch design. Daar komt nog eens bij dat hun producten erg betaalbaar zijn. MUSHIE is er voor baby's maar we zijn er zeker van dat mama's er ook meteen weg van zullen zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie We ♥ de Mushie textiel collectie
Inspiratie en stories