Guitig nachtlampje/sneeuwbol met LED - Paardengeluk *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB269

Maak de slaapkamer van je kleintje net een beetje gezelliger met deze ledlicht sneeuwbol van Haba. Hij staat mooi op een kast of plank overdag en maakt het eens zo gezellig tegen dat het tijd is om te gaan slapen. Prachtig cadeau-idee voor alle kleine paardenfans!

54,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303518

CollectieKinderkamer
TypeNachtlampjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Dit lime-groen nachtlampje van Haba is een geweldig hulpmiddel bij het inslapen. Het ledlicht creëert namelijk een aangename sfeer in de duisternis. De drie kleuren gaan harmonieus in elkaar over. Bovendien is het ook een leuke blikvanger in de kinderkamer: wanneer de sneeuwbol even wordt geschud, zijn Milla en haar veulen door talrijke glitters omgeven. Met de batterijvoeding dwarrelen de glitters zelfs helemaal vanzelf rond.

Afmetingen: 10,1 x 10,1 cm
Materiaal: kunststof
Levering zonder batterijen (3x 1,5 V AA)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.180.131.03
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!