Guitig nachtlampje/sneeuwbol met LED - Paardengeluk *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB269

Maak de slaapkamer van je kleintje net een beetje gezelliger met deze ledlicht sneeuwbol van Haba. Hij staat mooi op een kast of plank overdag en maakt het eens zo gezellig tegen dat het tijd is om te gaan slapen. Prachtig cadeau-idee voor alle kleine paardenfans!

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303518

CollectieKinderkamer
TypeNachtlampjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Dit lime-groen nachtlampje van Haba is een geweldig hulpmiddel bij het inslapen. Het ledlicht creëert namelijk een aangename sfeer in de duisternis. De drie kleuren gaan harmonieus in elkaar over. Bovendien is het ook een leuke blikvanger in de kinderkamer: wanneer de sneeuwbol even wordt geschud, zijn Milla en haar veulen door talrijke glitters omgeven. Met de batterijvoeding dwarrelen de glitters zelfs helemaal vanzelf rond.

Afmetingen: 10,1 x 10,1 cm
Materiaal: kunststof
Levering zonder batterijen (3x 1,5 V AA)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.180.131.03
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.