Guitige muzikale nachtlamp - Op weg *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13655

Superleuke grote nachtlamp met ingebouwde muziekdoos. Krokodil Koen is vrolijk met zijn vriendjes op stap. Ze gaan dwars door stad en land en ten...

79,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

TypeNachtlampjes
Leeftijdvanaf de geboorte
Type verlichtingwandlamp
Superleuke grote nachtlamp met ingebouwde muziekdoos. Krokodil Koen is vrolijk met zijn vriendjes op stap. Ze gaan dwars door stad en land en ten slotte op een vredige droomreis naar verre landen. Draai aan de opwindbare speelklok en die zingt je kleintje heerlijk in slaap. Zolang het wijsje klinkt, bewegen de figuren.
Met draaibare kunststofschijf en led-techniek: werkt op 9V met stekkertrafo. Kabel (200 cm) met wipschakelaar.
Materiaal: berkenmultiplex, beukenhout en lampenfolie.
Afmetingen: ca. 40 x 40 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
404001
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.