Haarband Taylor met vlecht en bloemetjes

Kinderdiadeem met vlecht, versierd met de mooiste roze bloemetjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA292

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (115)

Een echte prinses heeft niet alleen een prinsessenjurk maar ook prachtig lang haar. Of in dit geval een prachtige haarband met een mooie lange vlecht, versiert met de mooiste roze bloemetjes. Instant succes verzekerd bij kleine prinsesjes ...

Voilà, nu is je mini prinses helemaal klaar voor een geweldige verkleedpartij!

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105326

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedaccessoires
KleurRoze

Haarband Taylor met bruine vlecht en ingevlochten bloemetjes van Souza for kids!

Maat diadeem: one size

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories