Haarrekkers - Marinel

Vier knappe haarelastiekjes in tropisch thema

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA222

Mini cadeautjes, maxi pret! (469)

Met deze elastiekjes maak je de mooiste kapsels en dankzij de zomerse kleuren en de kleine glinsterende teenslippers voel je de zomer het hele jaar door.

Erg leuk ontwerp van Souza for kids!

2,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105070

TypeHaarrekkers
KleurOranje

Set van haarrekers Marinel van Souza for Kids. Er zijn ook bijpassende haarspeldjes verkrijgbaar. Bekijk ook zeker de rest van de Souza haaraccessoires om het haar van je kleintje op te vrolijken.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9810.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories