Handig kookboek - het mama (di)eet

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ30277

Mama Baas (6)

De laatste (zwangerschaps)kilo's die blijven plakken, die drang naar suiker door oververmoeidheid... het eetpatroon van jonge mama's laat vaak te...

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De laatste (zwangerschaps)kilo's die blijven plakken, die drang naar suiker door oververmoeidheid... het eetpatroon van jonge mama's laat vaak te wensen over. Toch willen ze hun kinderen graag het goede voorbeeld geven en zich weer lekker in hun vel voelen.

Dit is geen klassiek dieetboek, maar een 'gewoon gezond'­-boek met duidelijke info, herkenbare mamaverhalen, praktische tips en heerlijke recepten.

Auteurs: Lobke Husson, Sanne Mouha en Katrien Van der Vaerent
Pagina's: 192
ISBN: 9789401437400
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202300.35
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie Mama Baas
Inspiratie en stories