set de 2 matelas pour lit évolutif Kili

handig matrasje voor Kili babybed

Staat: Nieuw product

Sebra

KZ12675

Stevig matrasje in 2 delen voor in een baby/junior meegroeibed. Past perfect in het Kili bedje van Sebra. Met Oeko-Tex standaard katoenen laagje....

149,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Stevig matrasje in 2 delen voor in een baby/junior meegroeibed. Past perfect in het Kili bedje van Sebra. Met Oeko-Tex standaard katoenen laagje. Het grote deel gebruik je in het babybed, zodra je kindje groot genoeg is voor het juniorformaat gebruik je het verlengstuk om het matrasje mooi passend te maken.
Afmetingen matras: 110x70cm
Afmetingen verlengstuk: 70x40cm


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.