Handige kampeerlamp - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB223

Terra Kids collectie by Haba (50)

Ga je straks met je kroost kamperen - op vakantie of gewoon in de tuin - geef ze dan deze Terra Kids kampeerlamp van Haba.

Het perfect outdoor-accessoire voor elke kleine avonturier.

8,99 €

7,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303519

CollectieTerra Kids
TypeLampen
Leeftijdvanaf 5 jaar

In de tent, in een boomhut of onderweg tijdens een nachtwandeling: deze kampeerlamp zorgt altijd voor voldoende verlichting. De lamp kan licht worden gedimd om te lezen, en de knipperende seinfunctie is ideaal om anderen te waarschuwen, als dat nodig is. Gering gewicht en handige grootte: perfect voor onderweg met continu licht in twee helderheidsniveaus. Hij kan dankzij de handige karabijnhaak gemakkelijk aan het dak van de tent of het plafond van de boomhut worden opgehangen ook perfect om aan een rugzak of ceintuur te bevestigen.

Afmetingen: 6,5 x 6,5 x 8,5 cm
Stroomvoorziening: werkt op batterijen AAA / Micro, LR03, 1,5V.
Materiaal: kunststof

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken. Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.17.513.90.068
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/08/2022
Prima mooi vormgegeven lampje! Fijn dat er 3 standen op zitten. Bij de schemer stand kan ik fijn lezen in bed!
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/08/2022
Top lampje! Fijn licht! Mooie vormgeving!
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/06/2021
Spannende en praktische kampeerlampjes voor kinderen.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories