pennenzak Envelope sage green

Handige pennenzak - Envelope sage green

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL043

Handig. Ruim. Kleurrijk. Duurzaam.

Maar bovenal een echt hebbeding om al je schrijfgerief, je make-up of andere kleine spulletjes in te bewaren en mee te nemen. Dit schattig envelope etuitje is een ontwerp van Sticky Lemon en is verkrijgbaar in verschillende felle kleurtjes.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Envelop Sage Green van Sticky Lemon is een etui gemaakt van gerecycleerde PET-flessen, superleuk en een strak design. Je sluit dit leuk etui makkelijk met het drukknopje en kan er je schrijfgerief in bewaren maar kan het ook makkelijk als etui, portemonnee of make-uptasje gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes zoals we van Sticky Lemon gewoon zijn.

Afmetingen: 22 x 6,5 cm

Materiaal: gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen

Wat zijn ze leuk, de tassen van Sticky Lemon. Simpele vormen, duidelijke contrasten. Dit sterk en stijlvol tassenmerk uit Nederland zit boordevol kleur en is speciaal ontworpen voor eigenzinnige kids. De Sticky Lemon tassen springen er altijd uit met hun knappe kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12260.1
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love

product referentie :1801083