Handige tutketting - Dandelion Rose

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM136

Cam Cam Dandelion (11)

De praktische tutketting uit bio-katoen is er nu ook in de prachtige Cam Cam Dandelion-print.

Deze fopsspeenhouder is zacht van kleur en heeft een sterke 100% natuurlijke rubberen ring en een houten knop met een clip van nikkelvrij metaal om de speenketting aan de kleding van het kindje te bevestigen. Zo vind je het tutje altijd snel terug.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 951A.P48

CollectieDandelion rose
TypeTutkettingen
KleurRoze

De Cam Cam Copenhagens collectie fopspeenhouders is een geweldige oplossing om te voorkomen dat het geliefd tutje van je baby verloren gaat of vies wordt. Elke speenketting is gemaakt van duurzaam materiaal met een clip die zorgt voor een goede grip op de kleding van je kleintje zonder de stof te beschadigen. Bevestig ze eenvoudig aan andere zaken zoals een hoge stoel, autostoel, kinderwagen of een luiertas terwijl je onderweg bent. Cam Cam speenkettingen zijn er in vele prachtige patronen en kunnen mooi worden gecombineerd met andere Cam Cam Copenhagen-producten.

De fopspeenhouder is getest en voldoet aan alle veiligheidseisen van de Europese / Deense norm "DS / EN 12586 + A1".

Gebruik de speenkoord niet als speelgoed en laat de baby niet slapen met de fopspeenhouder. Controleer de speenkoord vóór elk gebruik en gooi deze weg als er tekenen van slijtage zijn.

Materiaal: 100% biologisch katoen. Clip: 100% natuurlijk hout met nikkelvrije metalen clip. Ring: 100% rubber.

Afmeting: 21 x 1 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
82920.045
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Dandelion
Inspiratie en stories