Heerlijk eetset voor pop - 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR043

Mon Premier by Corolle (35)

Joepie, het is etenstijd!

Met deze set haal je alles in huis om je poppenbaby eten te geven, compleet met een lepel, bordje eten, drinkbeker, papfles en slabbetje voor jouw Mon Premier pop.

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110220

CollectieMon premier poupon
TypePoppenaccessoires
KleurRoze
Afmetingen pop30 cm

Leuke eetset van COROLLE voor een pop van 30 cm. Met deze set kan je je favoriete pop eten geven, net zoals een echte mama en papa.

In deze eetset zit:

  • een drinkbeker met sinaasapplesap
  • een slabje
  • kommetje met 'petatjes'
  • een lepel
  • een papfles

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Deze poppen eetset maakt deel uit van de Corolle Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories