Heerlijk LED lampje - sailor

Staat: Nieuw product

Rice

RI030

Een klein nachtlampje kan je kleintje gezelschap houden tijdens de donkere nacht. Ook handig voor jezelf om je weg te vinden zonder je kleintjes te wekken en nog een laatste keer te gaan piepen hoe vredig ze slapen voor je zelf in je bed duikt.

19,90 €

5,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LAMP-SAILOR

SamenstellingenLED
KleurZwart/wit
Type verlichtingnachtlampje

Heerlijk 'Sailor' LED lampje dat een zacht, wit licht verspreid van RICE. Super schattig voor in de kinderkamer, je kinderen zullen er gek op zijn.

Afmetingen: 14 x 7 x 13 cm

Materiaal: CE gekeurd, inclusief 3 LR44 batterijen

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.080.130.22
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!