hoeslaken baby - dot creme grey

Heerlijk zacht hoeslaken baby - dot creme grey

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM038

Zeer mooie hoeslaken met grijze creme dots print van Cam Cam Copenhagen.

Grijze stipjes en met het formaat 60 x 120 cm dus geschikt voor alle standaard babybedjes. Combineert nog mooier met het beddengoed van Cam Cam voor een mooi en chique baby- of kinderkamer.

29,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 313.P10

Formaten60 x 120 cm
CollectieDot creme
TypeHoeslakens
KleurGrijs

Zacht hoeslakentje van Cam Cam, met subtiele dot-print en gemaakt van 100% biologisch geweven satijn-katoen.

Afmetingen: 60 x 120 x 12 cm - standaard babybedje

Materiaal: 100% biologisch geweven satijn-katoen met GOTS-label - dit label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.040.220.26
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.