Heerlijke anatomisch tutje - auto

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR003

Met dit tutje ben je zeker dat je een goede keuze maakt voor je kleintje... én voor de natuur. Alle Hevea fopspenen hebben een simpel toch doordacht design en zijn helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber. De uitsparingen in de vorm van een auto geven het een stoere toets.

Voor lekker veel tutterplezier!

7,01 €

Zet op mijn verlanglijstje

Het Hevea anatomisch Auto tutje is helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber en heeft geen naden zodat er geen vuil of bacteriën tussen kunnen kruipen en je de speen met een gerust hart aan je kleintje kan geven. Het tutje heeft een anatomische speen die afgeplat is, het zuiggedeelte is wat gebogen en kan zo mooi tegen het gehemelte passen. Dankzij de ergonomische vlindervorm is er voldoende ruimte aan de neus en kin en de leuke ventilatie-gaatjes voorkomen dat het tutje vacuüm wordt gezogen.

Het hip Deens design is unisex en komt verpakt in een prachtig doosje.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen

Maat: 3- 36 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber. Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!