Heerlijke bloemen haarband - Hert

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR265

Zalige kerst met Meri Meri (67)

Houdt jouw kleintje ook zo van verkleden, fantaseren en fijne accessoires? Dan is ze vast helemaal weg van deze kleurrijke haarband met hertenoortjes in vilt. De hoorntjes zijn in goud kunstleder en de fijne bloemen in kleurrijk tulle.

Een unieke diadeem voor een charmante look of originele verjaardagstooi voor een herfstige feestlook.

18,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 198444

CollectieKerstmis
TypeHaarbanden
KleurMeerkleurig

Fleurrijke Hert haarband van Meri Meri, met gouden accenten en crème-kleurige vilt. De bloemenkroon maakt het geheel echt af.

Afmetingen: 24,1 x 24,1 x 6,4 cm

Materiaal: tulle, vilt, kunstleder, flexibele diadeem afgewerkt met lint.

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories