Heerlijke projector lamp - Ruimte

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC158

Sleepover essentials - A Little Lovely Company (16)

Met dit draagbaar nachtlampje/projector van A Little Lovely Company lijkt het alsof je zelf op ruimtereis bent. Je waant je in het heelal tussen ontelbaar veel sterren in verschillende kleuren.

Dankzij de timerfunctie kan je kleintje helemaal relaxed naar dromenland vertrekken in 3, 2, 1…

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PLSPBU14

CollectieSleepover Essentials
TypeNachtlampjes
KleurBlauw
A Little Lovely Company figuurRuimte

De projector lamp ruimte van A Little Lovely Company projecteert een sterrenhemel van kleurrijke sterren op de muur op het plafond van je kleintje.  Met de schakelaar wissel je gemakkelijk tussen verschillende kleuren sterren: regenboogkleurtjes, oranje, groene of blauwe. Jouw kleine astronaut kan heerlijk in slaap vallen onder deze sterrenhemel, want door de handige timer schakelt de projector lamp automatisch na 30 minuten uit.

Timerfunctie: 30 minuten

Afmetingen: 14 x 9 x 14 cm

Materiaal: ABS, vrij van BPA en ftalaten.

Led lamp - batterijen (3 x AAA 1.5V) worden niet meegeleverd

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Sleepover essentials - A Little Lovely Company
Inspiratie en stories