heerlijke 'zomerweide' poppenwagen

heerlijke 'zomerweide' poppenwagen*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19065

poppen wereld van Haba (53)

Deze prachtige poppenwagen is door de poppenmama makkelijk vooruit te duwen en heeft een groot transportvak. Het stoffen transportvak is met...

79,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6433

Deze prachtige poppenwagen is door de poppenmama makkelijk vooruit te duwen en heeft een groot transportvak. Het stoffen transportvak is met klittenband bevestigd en wasbaar (fijne was op 30°C). Materiaal: polyester, beukenhout, wielen met siliconen ringen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3254480.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories