Heilzame baby billenbalsem - 50ml

Staat: Nieuw product

Naty

NY029

Schattige babybilletjes verdienen de beste zorgen. Deze Naty luiercreme is gemaakt met een doordacht recept van biologisch gekweekte plantaardige producten, zoals rijke sheaboter en verkoelende aloë vera.

Met deze billenbalsem kan je rode billetjes op een natuurlijke wijze verhelpen en helpen voorkomen.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ecologische baby billenbalsem van Naty, gemaakt uit plantaardige, natuurlijke en gecertificeerde biologische materialen. Verzacht de gevoelig huid voorzichtig en is zacht genoeg voor dagelijks gebruik.

Inhoud: 50 ml

Ingrediënten: Shea-boter is een natuurlijk babyverzorgingsproduct dat bekend staat om zijn intense concentratie van natuurlijke vitamines. De toegevoegde aloë vera en zonnebloemolie helpen bij het kalmeren van de droge en jeukende huid.

De verpakking is gemaakt van natuurlijk suikerriet, en zijn volledig recycleerbaar

Gebruiksadvies:

1. Verwissel de luier van je baby vaak. We raden je onze Eco by Naty-luiers aan. Deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen die goed ademen en droog zijn en met name er geschikt zijn voor de gevoelige babyhuid.
2. Gebruik geurloze en alcoholvrije babydoekjes zoals Eco by Naty babydoekjes voor de billen van uw baby. Of was je baby met onze milde, biologische Eco by Naty Baby Wash. Spoel de billen van je baby in gewoon water af en dep haar/zijn huid droog.
3. Laat je baby zo vaak mogelijk zonder luier. Aan de lucht laten drogen helpt bij genezing.
4. Gebruik een kleine hoeveelheid uitslagcrème en breng een dunne laag van de crème aan, voordat je je baby een schone luier om doet. De uitslagcrème is de eerste stap bij bescherming tegen vocht.

____

Naty by nature is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn,hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.