Het grote verjaardagen boek - Mama Baas

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN098

Mama Baas (22)

Ze groeien op voor je ogen, de dagen zijn lang maar de jaren kort.

Bewaar daarom al die onvergetelijke verjaardagsherinneringen in dit superleuk boek van Mama Baas. Iets om te koesteren en leuk om cadeau te doen aan een nieuwe mama of papa.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401461412

Die fijne kindertijd vliegt echt voorbij. En soms is het moeilijk om tussen al die leuke momenten, drukke dagen en 'eerste keren' nog goed te onthouden wanneer wat precies gebeurde. Dat eerste woordje? Fietstochtje? Liefje? Die zalige uitspraak? Die favoriete outfit?

Neem voortaan de tijd om bij elke verjaardag van je kind niet alleen te vieren, maar ook even gezellig te praten. Vul alle antwoorden op de originele verjaardagsvragen in en je hebt een prachtig bewaarboek van de eerste twaalf levensjaren van jouw kind, vol kleine en grote herinneringen aan een zalige kindertijd... O ja, ook nog: Happy birthday! :-)

Auteur: Liesbeth Talboom  en Liesbeth Haesevoets (voor Mama Baas)
Afwerking: Hardback
Aantal pagina's: 48
Afmetingen: 23 x 28 cm
Verschijningsdatum: 13/08/2019
EAN: 9789401461412
Uitgever: Lannoo
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
260210
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie Mama Baas
Inspiratie en stories